HIMA Hoveniers
De specialist voor uw tuin !
© 2018 Hima Hoveniers

Kunstgras

Met kunstgras creëert u een natuurlijk zacht en voortdurend fraai gazon, dat milieuvriendelijk is en waar u vrijwel geen onderhoud aan heeft. Hima hovenier werkt alleen met de beste kwaliteit kunstgras. De kwaliteit van garen is mede van groot belang om een lange levensduur te kunnen garanderen. Ook het type doek waarop het kunstgras wordt gelegd en de afwerking van de backing heeft invloed op het eindresultaat.
Kunstgras is er in een verscheidenheid aan kleuren, vormen en zachtheid om het gras zo natuurlijk mogelijk na te bootsen. Wanneer u kunstgras overweegd, kunt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden door te nemen. Wij hebben stalen van door ons gebruikt kunstgras mee zodat u het kunt zien en voelen. Ons kunstgras is vrijwel niet van echt te onderscheiden. U hoeft het niet te sproeien, te maaien en zelfs bij intensief gebruik krijgt u geen kale plekken.
Kunstgras leggen is zwaar werk. Een volle rol kunstgras weegt al snel 300 kg en leg je niet zomaar even met twee man op zijn plaats. Daarbij wilt u uiteraard ook dat uw gras vlak en zonder kuilen komt te liggen. Hima Hovenier is gespecialiseerd in het leggen van kunstgras en het aanleggen van kunstgras gaat precies via een voorgeschreven proces. Wij nivelleren en ergaliseren de vrijgekomen ondergrond, brengen drainerende onderlaag aan en trillen het geheel voor een stevige, drainerende en stabiele ondergrond. Na het leggen wordt het kunstgras ingezand. Wilt u meer informatie ? neemt dan contact met ons op.
TEL : 06 - 13 30 68 71