HIMA Hoveniers
De specialist voor uw tuin !
© 2018 Hima Hoveniers

(Her)bestraten

De laatste jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van tuinaanleg, bestrating, metselwerk en steengebruik. Door de juiste combinatie van grijs en groen ontstaat er een tuin die volledig in balans is waardoor u optimaal kan genieten van uw tuin. Hima hovenier is onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van bestrating. Naast sierbestrating houden wij ons ook bezig met het herbestraten, het aanleggen van opritten, het aanleggen van parkeerplaatsen en ook het ouderwets straten ‘onder de hamer’ is geen enkel probleem.
Bestrating ligt het stevigst op een ondergrond van enkele centimeters zand. Waar nodig graven wij uw tuin eerst af en zorgen dat het zand wordt aangevuld en goed wordt getrild zodat de bestrating niet gaat verzakken. Uw bestrating verouderd of u heeft liever een keer iets (geheel) anders ? Laat u zich eens verrassen door Hima Hovenier. Wij leggen vakkundig nieuwe bestrating aan, of het nu gaat om 5m² of 1000m², wij verzorgen al uw bestratingswerk.
Hima hovenier hecht grote waarde aan een goed persoonlijk contact. Wij komen ook altijd vooraf kijken naar de situatie en maken aan de hand van uw ideeën een offerte die wij persoonlijk afleveren. Ook tijdens de werkzaamheden is het handig als er iemand aanwezig is zodat we doorlopend overleg kunnen hebben en u eventueel kleine veranderingen nog door ons uit kan laten voeren. Neem een kijkje in onze portofolio om een goede indruk te krijgen.
TEL : 06 - 13 30 68 71